Return to the Contemporary Literature Press website.
Contemporary Literature Press
Comunicat de Presă vineri 19 decembrie 2014
Ediție online
Contemporary Literature Press,
sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din BucureștiThe British Council, Institutul Cultural Român  și  Ambasada Irlandei,

Anunță publicarea volumului

Roxana Petcu

Limba engleză la Universitatea București.
Subiecte date la examenul de admitere

Editat de Lidia Vianu și Violeta Baroană

ISBN 978-606-8592-80-0

În pragul anului 2015, publicăm un număr de subiecte pentru examenul de admitere alcătuite de Roxana Petcu. Această carte vine în ajutorul tuturor celor care intenționează să se prezinte la examenul de admitere la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București.

Subiectele din acest manual au fost date între anii 1999-2014 la examenele de admitere pentru toate secțiile FLLS și Facultății de Litere care studiază limba și literatura engleză.

Roxana Petcu: Limba engleză la Universitatea București. Subiecte date la examenul de admitere, editat de Lidia Vianu și Violeta Baroană, se lansează oficial la data de vineri 19 decembrie 2014, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:


http://editura.mttlc.ro/petcu-subiecte-admitere.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website-ul 
www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm să vă adresați Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro.
Contemporary Literature Press

Translation Café
Revista Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan.

Contact

Vizitati-ne pe Facebook

Contact us at lidia.vianu@g.unibuc.ro | Visit our Facebook page

Copyright ©2013 MTTLC All rights reserved.

NOTE: You have received this message because you or a friend of yours added your email address to our mailing list. If you do not wish to receive any further communications, please let us know at the email address above.